Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/dwk.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1187
ÁlomVilág Kártyajáték - Szabálykönyv
Tartalomjegyzék
Szószedet

Az ÁlomVilág Kártyajáték az ÁlomVilág Alapítvány tulajdona. Fejlesztők: Lukács Zoltán, Nagy Dániel, Nagy Gergő. A fejlesztésben számos további embertől kaptunk segítséget, de mindenkinek a nevét képtelenség lenne itt felsorolni. Ezúton köszönjük mindenkinek, aki a hat év alatt a legkisebbtől a legnagyobb dologig hozzátett.
Külön köszönet Mariannak, Kittinek, Erikának és Magdónak, akik mindig, mindenben támogatnak minket.

E-mail címünk: dwk@alomvilag.hu
Postacím: 1024 Budapest Keleti Károly utca 8. I/5.
Telefonszám: 36703671919
Ha játszanál, Facebook oldalunkon találod az aktuális játékidőpontokat és versenykiírásokat.
Az ÁlomVilág Fórumon találsz ÁlomVilág Kártyajáték témát, játékot, cserét egyeztetni, a játékról kérdéseket feltenni, másokkal megvitatni ideális hely.

Az ÁlomVilág Alapítvány nonprofit szervezet, a játékot pedig a saját szabadidőnkben fejlesztjük. Ahhoz, hogy valódi nyomtatásban, boltokban is megjelenhessen, támogatásra van szükségünk. Nekünk adhatod adód 1%-át (adószámunk 18182525-1-42) vagy támogathatsz minket anyagiakkal vagy tárgyi felajánlásokkal vagy munkával is. Kérjük, írj a részletekről e-mail címünkre! (dwk@alomvilag.hu)

Médiamegjelenéssel, reklámozással, befektetéssel kapcsolatban, kérjük keressen minket telefonon: 36703671919 (Nagy Dániel)
Kapcsolat: dwk@alomvilag.hu
Az ÁlomVilág Kártyajátékot az ÁlomVilág Alapítvány adja ki. A játék jelenlegi állapotában kereskedelmi forgalomba nem kerül.
Minden jog fenntartva. © - 2013